Company History

  • 2010

    Kuruluş

    ‘Sıcak Daldırma Galvanizleme’ alanında faaliyet gösteren tesisimiz Dilovası Organize Sanayi Bölgesi 2. kısımda faaliyetlerine başlamıştır. 1,55 m uzunluk x 85 cm genişlik x 160 cm derinliği olan Sıcak Daldırma Galvanizleme ocağımızla, ölçülerimiz dâhilinde özellikle küçük metal imalat işleri yapmaktayız. Ayrıca daha küçük malzemeler için Santrifüj (yüksek ısı) kaplamamızda mevcuttur. Ocağımız 75 cm çapında ve derinliği 100 cm‘dir. Santrifüj kaplama yöntemi; cıvata, somun gibi üzerinde dişli olan malzemelerin çapaklarından sıyrılması için yüksek devirde dönerek temizlenmesini sağlar. Bu sayede bizde bu malzemelerinizin daha pürüzsüz ve kullanışlı olmasını sağlamaktayız

  • Vizyon

    Malzemelerin kaliteli hizmet ve zamanında teslim ilkesiyle müşterilerimize ulaşmasını sağlamaktır.

  • Misyon

    Sıcak Daldırma Galvaniz ve Santrifüj Kaplama alanında müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyen çağdaş yönetim anlayışını benimseyerek kalite ve hizmetten ödün vermeden bu sektörde önde gelen isimler arasında yer almak.

Our Certifications

We are certified industrial company

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum nec odio ipsum. Suspendisse cursus malesuada facilisis.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum nec odio ipsum. Suspendisse cursus malesuada facilisis.